SZEMTELENÜL FIATAL…

SZEMTELENÜL FIATAL…

SZEMTELENÜL FIATAL…

SZEMTELENÜL FIATAL… bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

 

A hónap idézete egy valódi tinisztártól származik. Miley valójában Destiny Hope Cyrus néven látta meg a napvilágot Nashvillben 1992. november 23-án. A country énekes papa (Billy Ray Cyrus) mellett már 8 évesen kamerák elé állt egy Kanadában forgatott sorozatban, a Doc-ban. A kislány állítása szerint már akkor eldöntötte, hogy színésznő szeretne lenni.

2006 márciusában mutatta be a Disney Csatorna a Hannah Montana című tiniknek szóló sorozatot, ami egy énekes tini sztár csillogó színpadi és hétköznapi életéről szól. Ebben alakította a főszerepen, Miley Stewart-ot. Első lemeze is a Hannah Montana szerephez kötődik, ami a sorozatban elhangzott betétdalokat tartalmazza. Ezzel Miley lett az első olyan tini idol, aki nemcsak színészként, de énekesként is befutott és nemcsak önmagának, de a Csatornának is óriási bevételt hozott a konyhára. Csupán fél évvel később már óriási tömegek előtt lépett fel az első turné állomásain.

2009-ben ruhamárkát jelentetett meg, s ugyanebben az évben életrajzi (!) könyvet adott ki. Az igencsak mozgalmas életet élő hölgyike életrajzánál sokkal hosszabb az elnyert díjainak a száma. Ő aztán nem félt megvalósítani az álmait.

 

Miley Cirus, inspiráció

 

Ki gondolta volna évekkel ezelőtt, amikor a lányommal hétvégenként a kettős életet élő popdívát néztük, hogy csupán néhány év kell ahhoz, hogy világsztárrá nőjön. Erre szokták azt mondani: …miből lesz a cserebogár!

 

Humanilla_blog_alairas

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Filament.io 0 Flares ×

Kapcsolódó bejegyzések

Humanilla a közösségi médiában

HÍRLEVÉL

ÖNFEJLESZTŐ E-KURZUS
HA KELL EGY KIS BIZTATÁS...
Hasznos tanácsok, praktikus ötletek hetente
+ hétvégi blogösszefoglaló, hogy
ne maradj le semmiről.

Igen, szeretnék feliratkozni a humanilla.hu weboldal hírlevelére.

Back to Top

EL NE FELEJTSD LETÖLTENI AZ AJÁNDÉKOKAT!