NOVEMBERI KOMBIRUHATÁR

NOVEMBERI KOMBIRUHATÁR

NOVEMBERI KOMBIRUHATÁR

NOVEMBERI KOMBIRUHATÁR bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

A november általában már borongós, hideg szokott lenni. Ezzel szemben most meglehetősen enyhe, napos idő van. Azért az óraállítás miatt már korán besötétedik és a reggelek is eléggé hűvösek. A fázósaknak – mint amilyen én is vagyok – jól jöhet egy puha meleg kabát. Ez a háromnegyedes szűkebb fazon kocsiban, vezetés közben sem lennek útban.  A kapucnija pedig megvéd a szemerkélő esőtől. A színe adta meg az alaphangulatot a teljes novemberi összeállításnak. (Nem igazán tudom meghatározni, ha valaki tudja, írja meg.) Szóval ehhez a mineknevezzelek színhez igazítottam a többit.

Az egyik oldalon egy picit sötétebb, őszi színeket választottam. Felül egy dúsan redőzött fahéj színű felső, alatt egy karcsúsított ingblúz cafe latte színben. A sötétebbik nadrág egy szűkebb fazonú kakaó színű szövetnadrág.

A jobb oldalon a világosabb, pasztell árnyalatok felé vettem az irányt. A derékban húzott, kötött kardigán és az alatta lévő masnis nyakú, széles paszpólos blúz barackos púder színű. A világosabb nadrág egy teveszőr színű szűk farmer.

Mindkét összeállításhoz passzol a középen található kordbársony, szűkülő fazonú mintás szoknya, aminek mintája fekete alapon a teljes színpalettát tartalmazza.

A hűvösebb napokhoz igazodva két bokacsizmát választottam a lábra. Az egyik egy csokoládébarna bőr topán csúcsos orral és vékony törpe sarokkal. A másik egy velúrbőr, telitalpú, fűzős fazon.

 

Kombinációk ITT. Ha már ott vagy és van kedved, nézz körül a Pinterest oldalamon is.

 

Humanilla_blog_alairas

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Filament.io 0 Flares ×

Kapcsolódó bejegyzések

Humanilla a közösségi médiában

HÍRLEVÉL

ÖNFEJLESZTŐ E-KURZUS
HA KELL EGY KIS BIZTATÁS...
Hasznos tanácsok, praktikus ötletek hetente
+ hétvégi blogösszefoglaló, hogy
ne maradj le semmiről.

Igen, szeretnék feliratkozni a humanilla.hu weboldal hírlevelére.

Back to Top

EL NE FELEJTSD LETÖLTENI AZ AJÁNDÉKOKAT!