NÉVJEGYKÁRTYA TIPPEK

NÉVJEGYKÁRTYA TIPPEK

NÉVJEGYKÁRTYA TIPPEK

NÉVJEGYKÁRTYA TIPPEK bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
1 Flares Filament.io 1 Flares ×

A digitális korban, amikor szinte mindenkinek van Facebook vagy LinkedIn profilja, vajon szükséges-e a régi típusú névjegykártya nyomtatása? Mi indokolhatja a használatát?

 

  1. Névjegykártya, mint az énmárka hordozója
    Ha sikerül személyessé tenni a színek, formák megválasztásával, egy találó logó, vagy ábra elhelyezésével hordozza a jól felépített énmárka elemeit. A képek, színek, formák mind-mind bizonyos hangulatot árasztanak és egy pillanat alatt befogadhatóak, mélyebb nyomot hagynak az emberek tudatában, mint a nevek, arcok sora. Ha a grafikai megjelenést sikerül a személyiségeddel harmonikusan kialakítani, könnyedén kitűnhetsz a tömegből egy jó helyen, jó időben átnyújtott névjegykártyával. Általa garantáltan emlékezni fognak rád.

 

  1. Költségtakarékos marketingeszköz
    Az üzleti világban tevékenykedők tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy a reklámköltségek horribilis összegeket emészthetnek fel. Az offline hirdetések (újság, szórólap, plakát, stb.) mellett a digitális jelenlét (Facebook hirdetések, video marketing, Adsence hirdetések) szintén nem számítanak olcsó mulatságnak. A névjegykártyák nyomdaköltsége viszont meglehetősen szerény összehasonlítva más típusú reklám eszközzel. A névjegykártya átadása elegánsabb reklám eszköz. Egy társaságban mégsem osztogat az ember szórólapot, vagy kupont.

 

  1. Belépő az online médiabirodalmunkba
    Ha már marketing eszközt említettem, akkor érdemes marketing célokra felhasználni. A név, elérhetőség adatai mellett használd ki a hátoldalt reklámfelületként. Esetleg QR kódot is elhelyezhetsz rajta, ami azonnal elnavigálja az érdeklődőt a honlapodra, szakmai blogodra, személyes portfóliódra.

Az érdekes, figyelemfelkeltő névjegykártyáknak még egyáltalán nem járt le az ideje. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint azok a különleges darabok, amiket ITT találsz.

 

Humanilla_blog_alairas

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Google+ 0 Filament.io 1 Flares ×

Kapcsolódó bejegyzések

Humanilla a közösségi médiában

HÍRLEVÉL

ÖNFEJLESZTŐ E-KURZUS
HA KELL EGY KIS BIZTATÁS...
Hasznos tanácsok, praktikus ötletek hetente
+ hétvégi blogösszefoglaló, hogy
ne maradj le semmiről.

Igen, szeretnék feliratkozni a humanilla.hu weboldal hírlevelére.

Back to Top

EL NE FELEJTSD LETÖLTENI AZ AJÁNDÉKOKAT!