MIT VEGYEK FEEEL???

MIT VEGYEK FEEEL???

MIT VEGYEK FEEEL???

MIT VEGYEK FEEEL??? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
3 Flares Filament.io 3 Flares ×

Már harmadszor nézem végig a ruhás szekrényemet. Ez nem jó…, ahhoz nincs kedvem…, ez egy kicsit szűk lett… de várjunk csak! Ez jó lenne ahhoz a nadrághoz, de jaj, ki kellene vasalni, arra már nincs idő… Nem igaz, hogy nem tudok mit felvenni!! Váááá…

Ha te is voltál már hasonló helyzetben, akkor tudod miről beszélek. Az, hogy valaki adott napon milyen ruhát vesz fel, az sok tényező függvénye. Figyelembe kell venni, az időjárást, az alkalmat, a hangulatot és még számtalan egyéb tényezőt. A rohanás pedig csak ront a helyzeten. Akkor jön az, hogy pánikszerűen felkapsz valamit és menet közben veszed észre, hogy leszakadt egy gomb, hogy pecsétes a nadrágod, hogy lóg egy cérna a szoknyád aljáról, stb.

A stílusrombolók sorozatban éppen ilyen tévedéseket boncolgatok (lásd: ITT), amelyek némi odafigyeléssel elkerülhetők. Lássuk csak, mit tehetsz annak érdekében, hogy mindig makulátlan legyen a megjelenésed. Olyan, amivel garantáltan nem vallasz szégyent a munkahelyeden.

Tudom, hogy alig várod a hét végét, hogy kipihenhesd az egész heti hajtást, de hidd el, lényegesen megkönnyítheted az életed, ha előre összeállítod a következő heti ruhatáradat. Péntekenként a legtöbb helyen rövidebb a munkaidő. Remek alkalom arra, hogy elindíts 1-2 adag mosást. Szombaton kényelmesen összeállíthatsz a hét minden napjára szánt komplett öltözeteket. Ha szükséges vasald ki a holmijaidat, de ha ügyesen teregettél, ez akár el is maradhat. Nekem ez a módszer vált be. Vállfákra akasztva egymás mellett teljes öltözetek várják, hogy rájuk kerüljön a sor.

Ha a napi megjelenésedet nagyban befolyásolja az aktuális hangulatod és nem szeretsz ennyire előre készülni, akkor állítsd össze színenként a ruhatárad. A mosást követően az azonos színű darabokat egymás mellé akaszd, vagy hajtogasd a polcokon. Így ha reggel félálomban a nyitott szekrény előtt állsz, már könnyebben ki tudod választani az aznapi öltözékedet.

Te milyen módszert alkalmazol, hogy reggel időben elkészülj és elkerüld a divat baleseteket?

 

Humanilla_blog_alairas

3 Flares Twitter 1 Facebook 0 Google+ 2 Filament.io 3 Flares ×

Kapcsolódó bejegyzések

Humanilla a közösségi médiában

HÍRLEVÉL

ÖNFEJLESZTŐ E-KURZUS
HA KELL EGY KIS BIZTATÁS...
Hasznos tanácsok, praktikus ötletek hetente
+ hétvégi blogösszefoglaló, hogy
ne maradj le semmiről.

Igen, szeretnék feliratkozni a humanilla.hu weboldal hírlevelére.

Back to Top

EL NE FELEJTSD LETÖLTENI AZ AJÁNDÉKOKAT!