KOMBIRUHATÁR: 2016. MÁRCIUS

KOMBIRUHATÁR: 2016. MÁRCIUS

KOMBIRUHATÁR: 2016. MÁRCIUS

KOMBIRUHATÁR: 2016. MÁRCIUS bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Március az első tavaszi hónap. A tavaszias paszell színek adják a márciusi kombiruhatár alapszíneit. A zöld és a barack finomabb árnyalatai a természet ébredését idézik. A bordó pedig azért, mert jól kiegészíti az előzőeket.

Tükörbársony zakó? Miért ne? Szerintem elég különlegesen néz ki és érdekes kontrasztot alkot a kollekció többi tagjának fénytelensége mellett. A karcsúsított szabás egyszerűsége is az anyagra tereli a figyelmet. E mellett viszont remekül kiemeli az alakot. A dupla soros gombolás és a magasan záródó fazon miatt hűvös, szeles napokon kellemesen melengető érzést ad.

A szeszélyes időjárás miatt célszerű rétegesen öltözködni. Szükség van még a kardigánokra, amelyek hideg esetén bevethetők. A márciusi kombiruhatárhoz mindjárt kettőt is választottam. A púder rózsaszín színű, kötött buklé kardigán vastagabb, míg a bordó vékonyabb szállal kötött.

A kardigánok alatti réteghez jelen esetben egy halványzöld színű, nyakában masnira kötött sálgalléros blúz tartozik. Ez hangulatában inkább klasszikus stílusú. A középső modell elöl rafinált redőzéssel díszített egyszerű pamutdzsörzé felső a derekat erőteljesen hangsúlyozó, szélesen redőzött övrésszel. Ez még a télen a pocakra felszaladt párnácskákat is jótékonyan palástolja.

A harmadik felső már a melegebb időjárást idézi rövid ujjával és mély „madonna” nyakkivágásával. Ennek szintén pamutdzsörzé az alapanyaga, ami könnyen kezelhető, nem igényel vasalást és kellemes a viselete. Ez a póló a széles gumírozásnak köszönhetően csípőre ejtett fazonú, szintén jótékonyan takarja az alatta megbújó súlyfelesleget.

Az alsó ruházatot – ahogyan azt megszokhattátok már – két nadrág és egy szoknya alkotja. A zöld szövetnadrág egyenes szabású, teljesen megfelel egész napos ülő munkához is. A bordó sztreccs farmer szorosan az alakot követi. A márciusi kombiruhatár egyetlen színes darabja a térd fölött végződő ceruza szoknya. A szabás egyszerűségét ellensúlyozza a nagyméretű virágminta.

Mivel sajnos még nem érkezett meg a langyos tavaszi idő, ezért választottam a bordó, tűsarkú bokacsizmát és a békazöld színű zárt cipőt. (szerintem nagyon extra!)

 

A márciusi kombiruhatár darabjaiból is készítettem egy összeállítást, amit itt nézhetsz meg:

 

A Pinterest oldalamon a korábbi kombiruhatár összeállításokat is megtekintheted itt: Pinterest/Humanilla

Te melyik darabot választanád?

 

Jó szerencsét!

Répássy Inci

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Filament.io 0 Flares ×

Kapcsolódó bejegyzések

Humanilla a közösségi médiában

HÍRLEVÉL

ÖNFEJLESZTŐ E-KURZUS
HA KELL EGY KIS BIZTATÁS...
Hasznos tanácsok, praktikus ötletek hetente
+ hétvégi blogösszefoglaló, hogy
ne maradj le semmiről.

Igen, szeretnék feliratkozni a humanilla.hu weboldal hírlevelére.

Back to Top

EL NE FELEJTSD LETÖLTENI AZ AJÁNDÉKOKAT!