KOMBIRUHATÁR: 2016. JANUÁR

KOMBIRUHATÁR: 2016. JANUÁR

KOMBIRUHATÁR: 2016. JANUÁR

KOMBIRUHATÁR: 2016. JANUÁR bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

 

Brrr. Az utóbbi években az igazán téli hideg januárban köszönt ránk. Nem árt tehát a jó meleg holmikat elővenni. Ezért az év első kombiruhatár összeállításánál is az volt a fő szempont, hogy a választott ruhadarabok melegítsenek. Ezért az alapanyagok fő alkotóeleme a gyapjú, a mohair és a bársony.

A januári kombiruhatárhoz színek tekintetében is a meleg, telt színeket választottam, napsárgát, karamell, fahéj és mogyoróbarnát, valamint a kék melegebb, kökényszínű árnyalatát.

A kiindulási alapnak a háromrészes kosztümöt vettem, amit a januári kombiruhatár esetében egy gyapjúszállal kevert klasszikus blézer kabát, egy mikrokord, szintén klasszikusnak számító jeans fazonú nadrág, valamint egy szintén mikrokord anyagú, kék alapon bronz és gesztenyebarna mintás, térd fölött végződő szoknya képvisel.

A sötétkék alapon drapp mintás pamut felsővel a kissé konzervatív megjelenés feloldható. A felső akár a nadrágba betűrve, akár pedig kívül, egy vékony bőrövvel derékban összefogva viselhető A mintás anyag egyszerű szabást követel. A póló hátul gombolódik, a nyaka álló félgarbó, ún. orosz nyak megoldás.

A fahéj színű, mohair pulóver igazán kellemes viseletet biztosít, ha odakint röpködnek a mínuszok. Szintén a klasszikus vonalat erősíti a nyakban masnira köthető keskeny szalag szegély.

A harmadik felső az örök darabnak számító, testre simuló, vékony kötött garbó. Bármely ruhatár megunhatatlan darabjává válhat és bármilyen kiegészítőt, legyen az selyemkendő, kötött sál, hosszú nyaklánc, kitűző, elvisel.

Mindhárom felső akár a szövet zakóval, akár a napsárga, kötött, gyapjú kardigánnal egyaránt kifogástalan megjelenést biztosít.

A mély fahéj színű kordbársony szűk nadrág akár a kékes árnyalatú és a drappos árnyalatú darabokkal egyaránt mutatós. A szoknya magán viseli a teljes januári színpalettát, ezért minden felsővel – a mintás felsőt kivéve – remekül kombinálható. Színes, kötött harisnyákkal pedig szuper jól néz ki!

A magas szárú kék velúrbőr csizma nemcsak jótékonyan melegít a hidegben, de nagyon csinos kiegészítője akár a szoknyás, akár a nadrágos összeállításoknak. Aki nem szereti a nadrág szárait a csizmába tűrni, annak megfelelő választás lehet a szintén velúrbőrből készült bokacsizma. Mindkét lábbelinek alacsonyabb, szélesebb a sarka, hogy a csúszós úton nagyobb stabilitást biztosítson.

Az itt látható januári alapruhatár számos kombinációs lehetőséget, ezúttal változatos megjelenést biztosít egész hónapra annak, aki ezt választja.

Néhány kombinációt összeállítottam, nézd meg az eredményt:

Neked melyik összeállítás tetszik a legjobban?

Kövesd a Pinterest táblámat, ahol az eddigi összes kombiruhatár összeállításokat megnézheted.

 

Jó szerencsét!

Répássy Inci

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Filament.io 0 Flares ×

Kapcsolódó bejegyzések

Humanilla a közösségi médiában

HÍRLEVÉL

ÖNFEJLESZTŐ E-KURZUS
HA KELL EGY KIS BIZTATÁS...
Hasznos tanácsok, praktikus ötletek hetente
+ hétvégi blogösszefoglaló, hogy
ne maradj le semmiről.

Igen, szeretnék feliratkozni a humanilla.hu weboldal hírlevelére.

Back to Top

EL NE FELEJTSD LETÖLTENI AZ AJÁNDÉKOKAT!