KOMBIRUHATÁR: 2016. FEBRUÁR

KOMBIRUHATÁR: 2016. FEBRUÁR

KOMBIRUHATÁR: 2016. FEBRUÁR

KOMBIRUHATÁR: 2016. FEBRUÁR bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Végre február! Most már érzékelhetően kevesebb a sötét időszak és egyre többet süt a nap. Éljen! De azért még nincs teljesen tavasz, vannak igencsak hideg napok, amikor jólesik egy forró tea és elkel néhány melegebb ruhadarab.

Az e havi kombiruhatár darabjait is a szerint állítottam össze, hogy legyenek melegebb és kevésbé meleg darabok köztük. A színeknél is a sötét-világos arányát próbáltam tartani a világos javára. A visszafogottabb narancs pedig már az ébredő természetet, az egyre többször előbukkanó napocskát idézi.

A legmelegebb darabnak a gyapjúszállal kötött, prémgalléros maxi kardigán ígérkezik. Grafitszürke színe klasszikus, szinte minden színnel passzol. Ebben az összeállításban is amolyan jolly joker, a szoknyához, a nadrágokhoz és valamennyi felső fölé felvehető. Amolyan kabát pótlékként mondjuk aki sokat ül autóban, biztosan örülne egy ilyen kardigán-kabának, ami jó meleg, mégsem vaskos, így nem gátol vezetés közben.

A V-nyakú szürke, klasszikus fazonú pulcsit az ezüstös Lurex szál teszi feltűnővé. Szintén alapdarabnak számít, akárcsak az előző kardigán. Egyszerűsége miatt a feltűnőbb kiegészítőkkel – legyen az egy mintás, élén színű kendő, vagy nagyobb méretű gyöngy, esetleg széles fémesen csillogó nyakék – nagyszerűen feldobható.

 

A világos oldalon egy vanília színű bordás kötéssel készült, V-nyakkivágású kötött pulcsival kezdem a sort. A nyakkivágást a széles paszpólos gallér emeli ki. Szintén semleges, az alapruhatárnak több évig stabil darabja lehet. Akár magában, de hidegebb időszakban akár az itt látható kardigánokkal, de blézerrel is egyaránt viselhető.

 

Szuper nőies az ekrü blúz lágy pamuttal kevert selyem anyagból. Romantikus elemnek számít az anyag lágy esése mellett a nyakában lévő masni, és a húzott ujj.

 

 

A nőies vonalat tovább erősíti a teveszőr szín kardigán. Az egyszerű fazont és a sima kötést csillogó gyöngyök és a derekán fénylő szatén öv dobja fel.

 

 

A sorban utolsó felső a narancs tompított árnyalatában készült hosszú ujjú top. Érdekes részlet az elején az áttört virágminta. A díszítése miatt nőies, viszont finom pamut anyaga miatt kényelmes viselet.

 

A nőies vonalat ellensúlyozza a grafitszürke szövet nadrág. Egyenes szárú, lefelé enyhén szűkülő nadrágszár és a hajtóka nélküli, szélesebb övpántos megoldás két oldalt svéd zsebekkel a férfi öltönynadrág fazonját idézi. Egyetlen dísze a visszafogott kockás minta, ami szintén a maszkulin jelleget erősíti.

 

A karamell színű, egyenes szárú szövetnadrág széles derékrésszel és szintén svéd zsebbel készült. Mindkét nadrág szabása karcsú sziluettet biztosít.

 

A februári kombiruhatár egyetlen szoknyája ez a térd fölött végződő, egyenes szabású, buklé-tweed anyagból készült megint csak nőies darabot választottam. A gyapjúhoz kevert műszálak biztosítják, hogy az anyag ne nyúljon és évekig megőrizze a formáját. Ezt biztosítja még a szoknyába varrt bélés is, ami nem csak az előbb említett formatartás miatt praktikus. További előnye, hogy a felső anyag nem tapad, ezért viselés közben a szoknya megőrzi a tartását és nem mellesleg melegít is a hideg, téli napokon.

 

A fázósak hosszú szárú csizmával viselhetik. A februári kombiruhatárhoz egy drapp színű, vékony, magas sarkú, teljesen sima fazonú, puha velúrbőr csizmát választottam. A nadrágokhoz pedig egy bokacsizmát, oldalán csíkos bőr betéttel és csatos díszítéssel.

 

 

 

 

 

Kövesd a Pinterest táblámat, ahol nem csak a februári, hanem a korábbi összes kombiruhatár összeállításomat megtekintheted.
Itt: Pinterest/Humanilla/megjelenés-divat/

 

Kíváncsi vagyok, neked melyik összeállítás tetszik. A Pinterest táblámon az enyémet is megtalálod.

 

Jó szerencsét!

Répássy Inci

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Filament.io 0 Flares ×

Kapcsolódó bejegyzések

Humanilla a közösségi médiában

HÍRLEVÉL

ÖNFEJLESZTŐ E-KURZUS
HA KELL EGY KIS BIZTATÁS...
Hasznos tanácsok, praktikus ötletek hetente
+ hétvégi blogösszefoglaló, hogy
ne maradj le semmiről.

Igen, szeretnék feliratkozni a humanilla.hu weboldal hírlevelére.

Back to Top

EL NE FELEJTSD LETÖLTENI AZ AJÁNDÉKOKAT!