KOMBIRUHATÁR: 2015. OKTÓBER

KOMBIRUHATÁR: 2015. OKTÓBER

KOMBIRUHATÁR: 2015. OKTÓBER

KOMBIRUHATÁR: 2015. OKTÓBER bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Az október már csalhatatlanul őszi hónap. Az első fagypont körüli éjszakák hidege színes kavalkáddá varázsolja a növények lombozatát. Az őszi lombok és bogyók élénk színeit tükrözik az októberi kombiruhatár darabjai is.

Októberben a réteges öltözködésé a főszerep. A reggelek már lehetnek csípősek, a tél próbálgathatja oroszlán körmeit egy-két mínusszal. Viszont a nap közben a melengető napsütés hatására kellemes meleg, ún. vénasszonyok nyara köszönthet ránk. Ez ma még nem mutatkozik, de reménykedem, hogy novemberig még lesz részünk napsütésben.

A hűvös miatt már előkerülnek a melegebb holmik. Ebben az összeállításban két kötött, vékony gyapjú kardigánt választottam melegítő daraboknak. A sárga, ún. orosz galléros egyszerű blúz dísze az azonos színű selyem gallér és mandzsetta. A mintás póló a teljes októberben alkalmazott színpalettát tartalmazza. A díszítés a pávatoll mintázatát idézi. A violaszínű póló mellrésze vékony fodor szalagokkal dúsan dekorált. További érdekessége a derék paszpóljának húzott mintázata.

A fekete, térd alatt végződő fekete vászon nadrág hűvösebb időben harisnyanadrággal is viselhető. A másik nadrág egy szűk, világos farmer, ami a hosszított felsőkkel remekül mutat. Az egyetlen szoknya térd alatt végződik. Derékban szűk, csípő alatt bővül, ezért kényelmes lépésbőséget biztosít.

A cipőknél kétféle fazont kerestem. A sárga lapos, amolyan egész napi szaladgáláshoz is megfelel. A kéknek pedig a szélesebb sarok és a pántos záródás garantálja a kényelmet.

Mindezeket egy rövid bőrdzseki fejeli meg, ami nem csak melegít, de az esőcseppektől is megvéd.

Nézd csak, milyen kombinációkat állítottam össze az októberi alapruhatárból.

Jó szerencsét!

Humanilla_névaláírás

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Filament.io 0 Flares ×

Kapcsolódó bejegyzések

Humanilla a közösségi médiában

HÍRLEVÉL

ÖNFEJLESZTŐ E-KURZUS
HA KELL EGY KIS BIZTATÁS...
Hasznos tanácsok, praktikus ötletek hetente
+ hétvégi blogösszefoglaló, hogy
ne maradj le semmiről.

Igen, szeretnék feliratkozni a humanilla.hu weboldal hírlevelére.

Back to Top

EL NE FELEJTSD LETÖLTENI AZ AJÁNDÉKOKAT!