KOMBIRUHATÁR: 2015 NOVEMBER

KOMBIRUHATÁR: 2015 NOVEMBER

KOMBIRUHATÁR: 2015 NOVEMBER

KOMBIRUHATÁR: 2015 NOVEMBER bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
3 Flares Filament.io 3 Flares ×

Már öt napja november van és egyre ködösebb napokra ébredek. Ma reggel alig láttam talán 50 m-re, és még dél körül is alig-alig oszlott fel valamennyire. Hiába, közeleg a tél, egyre hűvösebb napokra következnek és egyre vastagabb, melegebb ruhákba kell bújnunk, hogy ne fázzunk.

Éppen ezért választottam ezt az elegáns, puha szövetkabátot, ami a novemberi kombiruhatár központi darabja. A karcsúsított szabásvonalú, féloldalas gombolású kabát egyetlen dísze a pihe-puha, látványos szőrme gallér, ami szélesen ráterül a vállakra. Nemcsak szép, de kellemesen melegít. A karcsú derékrészt széles öv hangsúlyozza. Ez egy olyan darab, ami sohasem megy ki a divatból és elegáns megjelenést biztosít.

Alá egy elől dúsan redőzött blúz viselhető halvány orgona színben. A középső blúz rugalmas anyagból készült, erősen karcsúsított szabásvonalú, ami remekül kihangsúlyozza az alakot és biztosítja a kényelmes mozgást. A gallérja hegyes, magasan záródik. Ez egy időtlen ingblúz, vékony csíkokkal. Tökéletes választás konzervatív, irodai környezetben.

A jobb oldali blúz számos apró részlet díszíti. A nyaka lazán leomlik, a válla a hajtásoktól enyhén puffos. A bal oldalán alul befűzött szalagok lehetővé teszik, hogy mindenki kedve szerint behúzza, beállítva ezzel a hosszát és a redőzés mértékét. Az alsó szegélyt keskeny fodor díszíti.

A blúzok fölé kellemes viseletet biztosít a kötött kardigán. Ez az egyszerű, de elegáns kardigán biztosan jól beilleszthető egy smart casual alapruhatárba. A érdekes részlet a bordázott kötés és a keskeny sálgallér. A másik kardigán szintén egy kötött darab, amit a cirmos fonal és a bordázott szegélyek díszítenek. A kardigánok jó melegek és jól passzolnak mindhárom blúzhoz.

A hajnali mínuszok megjelenésével indokolttá válhat a korbársonyból készült bordó, klasszikus farmer szabású nadrág viselése. Az anyaga rugalmas szállal szőtt, ezért szűk fazonja ellenére egész napra puha és kényelmes viselet. A derékrésze is normál helyen van, így a fázósak is bátran felvehetik. A szürke nadrág vastagabb szövegből készült, széles derékrésze szintén kellemesen melegíti a fázós derekat.

A szoknya színe is és az anyag textúrája (bordázott szatén) kígyóbőr mintázata és selymes fénye igazi különlegességnek számít. Éppen ezért a szabása egyszerű, de annál elegánsabb ceruza szoknya. A szoknya béléssel téliesített.

A magas sarkú, fűzős cipő a lábfejet jótékonyan takarja a hűvös napokon. Anyaga matt velúrbőr. A lapos sarkú bőrcipő nagyméretű fényes csatt díszítést kapott. Az alacsony sarok kíméli a lábakat. Annak, aki egész nap talpon van jó választás.
Néhány kombinációt összeállítottam a novemberi alapdarabokból.

A további variációkért látogass el a Pinterest oldalamra.

 

Jó szerencsét!

3 Flares Twitter 1 Facebook 0 Google+ 2 Filament.io 3 Flares ×

Kapcsolódó bejegyzések

Humanilla a közösségi médiában

HÍRLEVÉL

ÖNFEJLESZTŐ E-KURZUS
HA KELL EGY KIS BIZTATÁS...
Hasznos tanácsok, praktikus ötletek hetente
+ hétvégi blogösszefoglaló, hogy
ne maradj le semmiről.

Igen, szeretnék feliratkozni a humanilla.hu weboldal hírlevelére.

Back to Top

EL NE FELEJTSD LETÖLTENI AZ AJÁNDÉKOKAT!