KOMBIRUHATÁR: 2015. JÚLIUS

KOMBIRUHATÁR: 2015. JÚLIUS

KOMBIRUHATÁR: 2015. JÚLIUS

KOMBIRUHATÁR: 2015. JÚLIUS bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Itt van a nyár, rekkenő hőség, keressük az árnyékot a perzselő nap sugarai elől. Ilyenkor még a bőrünk is melegít. De kánikula ide vagy oda, ilyenkor is jól szeretnénk kinézni. Ahhoz, hogy a nyári hőségben komfortosan érezzük magunkat, az öltözék anyaga és szabásán sok múlik. Az olyan darabok a legkényelmesebbek, amelyek nem tapadnak, inkább bővebbek. Semmiképp sem zsákruhára gondolok, csak annyira legyen bő a ruha, hogy körbetáncolja az alakunkat.

A másik lényeges szempont az anyagválasztás. Mint mindegyik, de különösen a nyári ruhatár összeállításánál a természetes anyagokat (pamut, len, vászon, viszkóz, stb.) részesítsük előnyben. A műszálas ruhák kevésbé eresztik át a levegőt és a nedvességet, ezért szinte bedunsztolódik alatta a bőrünk.

A júliusi kombiruhatár központi darabjaként a nagy virágmintás felsőt választottam a bonprix-től. A kelme alapanyaga pamut-viszkóz keverék. A szabása karcsúsított, de mégis szellős és kényelmes viselet az átkötős fazonja miatt. A színe és a mintázata pedig vérbeli nyári ruhadarabbá teszi. (és még az ára is elérhető!)

Egy jó eltalált központi darab a kombinációk sokaságát teszi lehetővé. A rózsás felső színeiből a púder rózsaszínt, a vanília sárgát, a tompa narancs és a fahéj barnát választottam.

A sötétebb púderrózsaszín nyári ing lenge, mégis nőies. A sárga nadrággal élénk nyári viselet. A vászon nadrág szintén kihagyhatatlan a nyári kombiruhatárból. 7/8-os hossza nem csak a gőzölgő flaszteren, de még a klimatizált helyiségekben is kellemes.

A halvány narancs blúz felső része szűkebb, mell alatti szabása az empir fazont idézi. A szív alakú nyakkivágás csipke szegéllyel és masnival díszített. (szintén a bonprix kínálatából) Mind az előbb már említett sárga vászon nadrághoz, mind pedig a fahéj színű 3/4-es hosszúságú nadrághoz jól illik.

A virágokkal dúsan díszített pamut top mindkét nadrághoz és a halvány púderrózsaszín térdig érő szoknyához remekül társítható.

Hűvösebb időben a háromnegyedes ujj hosszúságú, egy gombbal záródó pamut kardigán bármelyik összeállításhoz passzol

A cipők esetében az elegánsabb megjelenést a rózsaszín magas sarkú selyem szandál képviseli. Kényelemről pedig a narancsos lapos sarkú pántos szandál gondoskodik.

 

A júliusi alapruhatárból nézd meg, milyen összeállításokat készítettem:

Neked melyik tetszik?

Kellemes válogatást + egy nagy pohár jeges limonádét…

 

Jó szerencsét!

Humanilla_névaláírás

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Filament.io 0 Flares ×

Kapcsolódó bejegyzések

Humanilla a közösségi médiában

HÍRLEVÉL

ÖNFEJLESZTŐ E-KURZUS
HA KELL EGY KIS BIZTATÁS...
Hasznos tanácsok, praktikus ötletek hetente
+ hétvégi blogösszefoglaló, hogy
ne maradj le semmiről.

Igen, szeretnék feliratkozni a humanilla.hu weboldal hírlevelére.

Back to Top

EL NE FELEJTSD LETÖLTENI AZ AJÁNDÉKOKAT!