KOMBIRUHATÁR: 2015. DECEMBER

KOMBIRUHATÁR: 2015. DECEMBER

KOMBIRUHATÁR: 2015. DECEMBER

KOMBIRUHATÁR: 2015. DECEMBER bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
2 Flares Filament.io 2 Flares ×

December az ünnepi készülődés, a családi, baráti összejövetelek időszaka. Ennek jegyében állítottam össze a decemberi kombiruhatárat, amit egy csipet eleganciával fűszereztem. Az alapruhatár darabjait a fekete-fehér-vörös klasszikus színkombinációra építettem.

A szürke buklészövet Chanel kabátka klasszikus stílusú alapdarabnak számít. Sosem megy ki a divatból és az itt látható hosszú, derékban szűk, térdtől pedig bővülő szabású maxiszoknyával különleges alkalmakra is bevethető. A szoknya előnyösen nyújtja és vékonyítja a kissé molettebb alakot. Ez a párosítás a szürke kötött garbóval kiegészítve hétköznapibb, a fehér blúzzal elegáns, visszafogott, a vörös, nagy masnis selyem blúzzal pedig figyelmet érdemlő megjelenést biztosít.

A decemberi kombiruhatár darabjai között személyes kedvencem ez a tyúkláb mintás kötött mellény. A kötött mellényeket alapvetően nem kedvelem, de ez kétség kívül a kivételek közé tartozik. A klasszikusnak számító színkombináció, a mintázat és a karcsúsított fazon emeli nálam az első helyre. Bármelyik itt látható felsővel viselhető, de a kabátka és a kardigán alatt is jól mutat.

A meggypiros darabok egymással is jól kombinálhatók, az eltérő színű elemeket pedig kellőképpen kiemelik. A zsenília kardigán nem csak meleg, mint egy kályha, de kellemesen puha és kifinomult választás lehet.

A mikrokord nadrág a választott felsők függvényében szintén lehet alkalmibb és hétköznapibb viselet egyaránt.

A térdig érő, csípőtől bővülő tweed szoknya csinos, kifejezetten fiatalos darab. Bármelyik alapruhatárban megállná a helyét. Semlegessége a legkülönfélébb stílusú kiegészítőt jól viseli, ezzel változatos összeállítást tesz lehetővé.

A másik kedvencem ebből az összeállításból a magas szárú velúr csizma. Szintén örök darabnak számít. A piros boka csizma vagányabb külsőt kölcsönöz.

Az alapdarabokból összeállítottam néhány kombinációt:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neked melyik ruhadarab, vagy összeállítás nyerte el a tetszésedet?

 

Jó szerencsét!

Répássy Inci

2 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 2 Filament.io 2 Flares ×

Kapcsolódó bejegyzések

Humanilla a közösségi médiában

HÍRLEVÉL

ÖNFEJLESZTŐ E-KURZUS
HA KELL EGY KIS BIZTATÁS...
Hasznos tanácsok, praktikus ötletek hetente
+ hétvégi blogösszefoglaló, hogy
ne maradj le semmiről.

Igen, szeretnék feliratkozni a humanilla.hu weboldal hírlevelére.

Back to Top

EL NE FELEJTSD LETÖLTENI AZ AJÁNDÉKOKAT!