KAPCSOLAT

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Humanilla_fb-fejlec

Hová kerültél?

A legjobb helyre, ha…

– igényes
– modern
– érdekes
– praktikus
– hasznos
– inspiráló
– lelkesítő
– … és csupa jó dologról szeretnél olvasni.

 

Szia!

Répássy Inci vagyok a honlap szellemi anyja, ötletgyáros, webgüzü és motivátor.

 

Ki vagyok én?
Bak a csillagjegyem erőteljes Vízöntő behatással, ami szerencsésen kiemel a túlzott földhöz ragadtságból, és teret enged a fantáziámnak, megérzéseimnek, ugyanakkor megadja a kellő szilárdságot, józanságot, hogy az „itt és most”-ban éljek, ahol megvalósíthatom még a legvadabb álmaimat is.

 

Honnan veszem a bátorságot?
Eddigi életemben valahogy mindig megtaláltak azok az emberek, akiknek támogatásra, vagy néhány jó szóra volt szükségük. Közben pedig tanultam is ezt-azt; szociálpedagógusként amolyan népnevelő lettem, grafológusként az önmagukat keresgélők patrónusa, pályaorientációs konzulensként a hivatásukat keresők mentora. Dolgoztam a segítő szakmában, közreműködtem a munkaerő kiválasztással foglalkozó szakemberek munkájában, támogattam számtalan fiatalt pályaválasztási döntésének meghozásában. Ennek az egésznek az eredője talán az, hogy INFJ – Tanácsadó típus vagyok Myers–Briggs (MBTI) rendszerében.

 

Kiknek és miről szól ez az oldal?
A Humanilla weboldal olyan vállalkozó szellemű, okos és modern nőknek szól, akik odafigyelnek önmagukra, saját személyiségük fejlődésére és fejlesztésére, és akik tudatosan egyengetik karrierjüket, de mindezek mellett családjuk és otthonuk egységét és rendezettségét is szem előtt tartják.

Munkahely, család, gyerek, önmegvalósítás, pihenés, önfejlődés, stb. A nőkre egyre nagyobb teher hárul a velük szembeni fokozódó elvárások miatt. Fontosnak tartom, hogy a nők kiálljanak magukért és képesek legyenek helytállni és érvényesülni azon a területen, ahol szeretnék. A nők okosak, ügyesek és kreatívak. Az írásaimmal azt szeretném elérni, ha éljenek ezekkel az adottságaikkal.

Ezért is a névválasztás: Humanilla, ami egy többértelmű szójáték. Egyrészt a „human” női megfelelője, aztán kapcsolódik a humánerő gazdálkodáshoz, a nők munka világában betöltött szerepéhez, de kifejez egyfajta finom nőiességet is, ami reményeim szerint áthatja az egész oldalt.

 

Humanilla Magazin
Azért magazin, mert nem blog. Nem az én életemről írok, hanem olyan témákról, amik közel állhatnak egy dolgozó nő gondolkodásához és megoldásokat kínálnak a mindennapjaiban felmerülő problémákra. Mivel itt én vagyok a portás és a vezérigazgató, a marketinges és a lóti-futi is egy személyben, a honlap nyilván rólam is szól. Az én gondolataimról, érzéseimről, tapasztalataimról, azokról a dolgokról, amik foglalkoztatnak, amiket érdekesnek és érdemesnek tartok arra, hogy megosszam másokkal.

A cikkek tehát az én elgondolásaimat tartalmazzák, de nem állítom, hogy mindig, mindenben igazam van! Nem kell feltétlenül egyet értetünk, lehet vitatkozni is! Az természetes, ha valamit másképp gondolsz, ezért bátran szólj hozzá és mondj véleményt! Csak egy szabály van: kulturáltan. A sértő vagy trágár megjegyzéseknek nálam nincs helyük, ezért minden ilyet törlök. Ha viszont tetszik valami, azt ne rejtsd véka alá!

Több témakört is érintek, ami elsőre talán heterogénnek tűnhet, de hiszem, hogy még ez sem fedi le azt a sokszínűséget, ami a mai korban élő nőket foglalkoztatja.

 

A témakörökről röviden:

MUNKA, KARRIER
Írások a munkavállalásról, munkahelyi helytállásról, karrier-építésről.

MEGJELENÉS, DIVAT
Tanácsok az esztétikus, alkalomhoz illő megjelenés tökéletesítéséhez.

SZÉPSÉGÁPOLÁS, EGÉSZSÉG
Ötletek az ápolt és egészséges külső megteremtéséhez.

ILLEM, ETIKETT
Útmutatás a szokásoknak megfelelő magatartás, az illendő viselkedés és a jó modor kiműveléséhez.

PIHENÉS, FELTÖLTŐDÉS
Javaslatok szórakozásra, kikapcsolódásra, a jó közérzet megtalálásához. Lelkesítő gondolatok a hétköznapok harmonikus megéléséhez.

HÉTFŐI HUMANILLASÁGOK
Gyakorlatias tippek, hétköznapi praktikák, híres nők inspiráló életútja, aktuális kérdések, amelyek éppen foglalkoztatnak.

 

Ajándék
Az Ajándék fül alatt ingyenesen letölthető hasznos anyagokat találsz, amiknek a körét folyamatosan bővítem. Érdemes vissza-visszatérni és körül nézni.

 

Na, mit szólsz? Hová kerültél?

Jó szerencsét!

Répássy Inci

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Filament.io 0 Flares ×

Szólj hozzá!

Humanilla

"Nőknek, akik keresik a helyüket és akik helyt akarnak állni."

kapcsolat@humanilla.hu

Back to Top

EL NE FELEJTSD LETÖLTENI AZ AJÁNDÉKOKAT!